Tancaments d'alumini i PVC

TECNICS EN TANCAMENTS FITERM S.L.

Es una empresa que es va crear fa més de vint anys, promoguda per un equip directiu que ja contava amb una llarga experiència dintre del sector dels tancaments.

La activitat empresarial esta dirigida a tot tipus de tancaments d´alumini, i pvc, sent una de les empreses referents dintre del sector.

Actualment disposà de un centre de producció de uns 1400 m2, i una exposició de uns 120 m2, on es poden veure els productes que fabriquem.

Els productes que oferim al mercat son tots de primera qualitat, i compleixen totes les normatives, comptant amb els segells de qualitat AENOR i CE de la comunitat europea.

Els materials que oferim al mercat son finestres d´alumini, finestres de pvc, finestres per teulades, tancaments plegables, cobertes fixes i mòbils, reixes, persianes, mosquiteres, vidres, etc.

Compta amb marques tan reconegudes al mercat, com KÖMMERLING, TECHNAL, SUNROOM, GRADHERMETIC, STYLE, VELUX.

Un dels èxits de aquesta empresa radica en la aposta permanent per la qualitat dels productes i el bon assessorament personalitzat que es fa als clients, donant-los sempre la millor solució a les seves necessitats.

Els àmbits que englobem son diversos, la obra residencial, pública, industrial, hotelera i sobre tot la rehabilitació i les comunitats de edificis.

Comptem amb un alt grau d´especialització entre els nostres empleats, cosa que fa que la satisfacció del client sigui total, des de que es produeix la visita comercial, fins que sacava la instal·lació del producte escollit.

TECNICS EN TANCAMENTS FITERM S.L.,tancaments per a tota la vida.

FITERM , Calle de Ramón J Sender, 36 , 43204 REUS (Tarragona) . Telf : 977 751 427 Mail : fiterm@gmail.com